Galerie Foto

Galerie foto coafor cotroceni – prezentare diferite lucrari in salon. Te rugam sa astepti sa se incarce pozele.

 

Galerie foto coafor Cotroceni

KSister’s Beauty Salon
In cele ce urmeaza va vom prezenta o galerie foto coafor cotroceni. In aceasta pagina vei putea vizualiza diferite stiluri de tunsori sau coafuri. Creatile de la manichiura si pedichiura nu lipsesc nici ele. Cateva imagini cu diferite tratamente si masti sunt prezente si ele in galerie foto coafor Cotroceni. Poti da scrool cu mouse-ul pentru a accesa si imaginile de mai jos. Toate fotografiile au fost facute in salon cu acordul clientului.

Ne bucuram nespus de mult ca prin acest intermediu avem ocazia sa etalam lucrarile noastre. Te asteptam si pe tine sa incerci stiluri interesante si prietenoase cu forma fetei tale. O manichiura si o pedichiura profesionala fara intretinere de care te vei putea bucura un timp indelungat. Un tratament profesional la cosmetica ce iti va aduce o prospetime si un look natural. Incearca noile stiluri indraznete din acest an. Rasfoieste aceasta galerie foto coafor cotroceni pentru inspiratie.

Pareri

Risca la coafor cu taieturi scurte daca crezi ca te va ajuta acet stil. Cere parerea unui specialist din salonul nostru. Indrazneste cu cateva extensii si da share in galeria foto coafor cotroceni. Cu siguranta parul lung va oferi intotdeauna o gama variata de alegeri. De la stilul in scari pana la drept sau ondulat, prins in dreapta sau in stanga, pana la cocuri, bretoane sau cocuri pentru evenimete speciale. Incearca o schimbare de la bucle ciufulite la bucle netede si lucioase usor spiralate.

Recomand la par lung si cateva impletituri ce vor da un aspect placut si personalizat. Se vorbeste foarte mult pentru anul viitor despre parul scurt. Eu nu sunt de aceiasi parere, intotdeauna un par lung este un avantaj. Il poti strange, il poti scurta dar nu exagerat, ai mult mai multe optiuni si stiluri. Coafura bob a fost apreciata foarte mult la sfarsitul anului trecut. Asta insemnand ca in anunl care vineĀ  acest stil va avea un mare succes. Va vom spune mai multe lucruri despre aceasta coafura bob intr-un viitor articol.

Va invitam sa vizitati si pagina noastra ce cuprinde diferite articole. Pentru mai multe fotografii puteti vizita si pagina noastra de socializare dand click pe urmatorul link: Coafor Cotroceni