Frizerie Cotroceni

Frizerie Cotroceni

Frizerie Cotroceni este inca un serviciu oferit clientilor, insa fara una dintre operatii si anume barbierit. Cei ce apeleaza la acest serviciu(frizerie) oferit in special barbatilor nu beneficiaza din pacate de barbierit. Momentan nu avem un barbier specializat pe acest profil insa speram ca in viitor sa oferim si acest serviciu.
In schimb puteti conta pe coaforii nostrii pentru o frizura pe placul dumneavoastra. Pe langa altele puteti incerca si tratamente de par sau ale scalpului insotite de masaje de relaxare si tonifiere.

Frizerie Cotroceni se adreseaza in special barbatilor si copiilor sau baietilor care doresc sa scurteze sa fileze sau sa incerce un nou stil sau trend. Consilierea cu un hairstilist este foarte importanta pentru alegerea unui anumit fel de tunsoare. Un frizer sau un hairstilist va poate recomanda ce tip de tunsoare vi se potriveste.

Sau ce scurtaturi sau filetari ar mai trebui luate in seama pentru un look reusit. Salonul Ksister’s Beauty dispune de personal calificat pentru consiliere ai are experienta in tunsori pentru barbati, baieti si copii. Va asteptam in fiecare zi cu drag la frizerie Cotroceni, un loc curat si linistit, o echipa de profesionisti dedicata acestei meserii.

Frizerie

O frizerie este locul unde barbatii vin pentru o tunsoare, un masaj capilar, un tratament de par sau pentru barbierit. Unii barbati apeleza si saptamanal la servciile unui frizer iar altii au nevoie pe langa asta chiar si de un stilist. La Ksister’s Beauty Salon beneficiati de amandoua serviciile in acelasi timp. Asta pentru ca hairstilistul are si experienta de frizer, ceea ce este un avanatj pentru client.

Frizeria in general, are istorie in spate. Lame de frizer au fost gasite printre moaste din epoca de bronz, adica acum 3500 de ani inainte de Hristos.
Potrivit unor descoperiri de manuscrise vechi, grecii antici aveau barba, parul si unghiile foarte bine ingrijite. Aceste servicii se ofereau intr-o piata unde deasemeni se adunau oameni pentru dezbateri si barfe(socializare). Deci treaba este mai veche decat povestea barbierului Tom Chapman.

frizerie cotroceni