Salon Cosmetica Cotroceni

Salon Cosmetica Cotroceni

Salon Cosmetica Cotroceni

locul tau de relaxare si rasfat! Trebuie sa recunoastem faptul ca traim intr-o lume in care aspectul conteaza. In ultimul timp se acorda o mare atentie look-ului. Pe langa imbracaminte sau incaltaminte, coafuri si manichiuri, pielea ar trebui sa ocupe un loc important in viata noastra. Majoriatea populatiei tinere nu da importanta tenului sau pielii. Celulele lor stem ajuta la generarea de celule tinere care se gasesc in piele si in aproape tot organismul uman.

Salon Cosmetica Cotroceni – Celulele tinere inlocuiesc pe cele batrane mentinand pe langa altele si pielea in bune conditii. Problema este ca in timp ce imbatranim organismul nostru isi reduce capacitatea de a produce stem-uri. Pe langa aceasta intamplare nefericita, productia de celule tinere scade iar functionarea normala a organismului uman este afectata. Din acest motiv trebuie sa avem grija ca pielea noastra sa ramana tot timpul in bune conditii.

Importanta sanatatii pielii

Salon Cosmetica Cotroceni – Trebuie sa acordam o importanta sanatatii mare atat tenului cat si pielii de pe corpul nostru. Pe langa oboseala, stres, alcool si fumat. factori externi precum poluarea aerului, frigul sau expunerea indelungata la soare ne afecteaza radical aspectul pielii. Vrem piele catifelata si stralucitoare tot timpul vietii noastre. Cautam pe internet si citim reviste care ne spun ce sa mancam pentru acest lucru. Insa aici este o problema, nu este indeajuns sa ne imbunatatim conditia pielii doar prin dieta.

Va intrebati oare de ce se face atata reclama ca cineva sa manance ceva pentru ca pielea lui sa devina mai stralucitoare? Oare toti se gandesc la pielea voastra sau la profitul din vanzarea de suplimente? Exista pe piata diferite creme care au in spate ani de cercetare in laboratoare specializate. Sunt tratamente cu aceste tipuri de creme in saloane ce ofera acest tip de servicii. Salon Cosmetica Cotroceni te poate ajuta sa ai o piele catifelata si sanatoasa in timp. Consulta lista preturi si te vei convinge ca iti permiti si tu un tratament periodic la Salon Cosmetica Cotroceni.

salon cosmetica cotroceni