Coafor KSister’s Beauty Salon

Coafor KSister’s Beauty Salon

este alcatuit dintr-o echipa care creeaza coafuri din pasiune. O echipa formata din fete care si-au unit fortele pentru a creea un mediu placut si relaxant. Coafurile noastre sunt in trend si aduc frumusetea unica pe chipul oaspetilor nostri. Ne place sa invatam una de la cealalta si ne tratam ca si cum am fi surori. Ksister’s considera clientii sai ca pe cei mai buni prieteni si vrea sa transmita sentimentul de a vizita casa unui prieten!

Coafor KSister’s Beauty Salon

Salonul este complet echipat oferind o gama variata de servcii pentru coafura la preturi incredibile. De la tehnici recente de colorare si styling pana la tratamente speciale cu keratina folosind brand-uri cu renume. Consulting profesional pentru tratamente in functie de conditia parului si a scalpului. Salonul se adreseaza atat femeilor si barbatilor, cat si studentilor, elevilor si copiilor.
O echipa cu peste 15 ani de experienta in acest domeniu care ii face placere sa te asculte si sa discute cu tine. Coafor, o placere oferita echipei de a creea stiluri de coafura in trend dar si penrtu un port cotidian. Un spatiu confortabil, relaxant si intim pentru clienti si o inspiratie pentru coafori.

Coafori

Catalina este unul dintre caoforii seniori talentati care se bucura de noi provocari si de varietati diferite de baze aplicate zi de zi. Adora sa experimenteze culoarea in diferite aplicatii, pentru a obtine un aspect nou si proaspat pentru clientii care doresc ceva total diferit. Creativitatea si abilitatile sale organizatorice mentin functionarea salonului fara probleme. Ea apreciaza foarte mult relatiile construite intre ea si clientii sai.

Sunteti curios cine are o voce atat de prietenoasa si calda la telefon atunci cand faceti o comanda? Atunci faceti cunostinta cu Ileana, un coafor cu experienta ce se bucura cu adevarat de creativitate si este implicata in styling. Ea le ofera clientilor ultimele tendinte in taieturi, culori si stiluri.

Va asteptam cu drag la salonul de infrumusetare Ksister’s Beauty Salon unde va garantam ca veti avea parte de o experienta placuta!

Coafor KSister’s Beauty Salon

Salonul este situat in apropierea Gradinii Botanice din soseaua Cotroceni. O locatie centrala, foarte aproape de mijloacele de transport liniile 123, 601 si statia de metrou Eroilor.