Servicii Oferite

Servicii oferite

Coafor Cotroceni

O coafura si o tunsoare potrivite stilului tau te vor pune mereu in valoare. Orice recomandare privind intretinerea parului tau vine cu scopul de a oferii servicii prietenoase. Stiluri actuale legate de culoare (balayage, mese, ombre, reflexe) si tunsori vor satisface clientii de fiecare data. Nu trebuie sa uitam nici recomandarile pentru intretinerea noului look.

Clientii nostri stiu ca pot conta pe noi iar pentru acest lucru noi incercam sa le depasim asteptarile. Prin educatie creativa si tehnica, comunicare si inovare am reusit de fiecare data sa obtinem recomandari. Echipa Ksisters Beauty Salon este implicata mereu in procesul de cunoastere a stilului clientilor sai. In ceea ce priveste serviciile de frizerie, coafor si hairstyling se folosesc produse profesionale Wella, Loreal si Matrix.

Servicii oferite

Pe langa servciile de coafor, KSister’s Beauty Salon va ofera manichiura, pedichiura,cosmetica si nu numai. Cu o experienta indelungata in tratamente pantru par va recomandam tratamentul cu keratina. Multi consumatori merg in doua sau trei locuri diferite pentru coafor, cosmetica sau diferite tratamente. Salonul nostru va ofera aceste servicii intr-un singur loc. Pe langa standardul de servicii oeferite, personalul va poate oferii si diverse tratamente speciale ale parului sau tratamente cosmetice. Salonul cuprinde trei incaperi generoase, speciale penrtu fiecare dintre aceste servicii oferite.

Incearca diferite coafuri si stiluri care ti se potrivesc. Fiecare persoana are propiile trasaturi ale fetei, din acest motiv trebuie acordata o atentie speciala pentru alegerea stilului si nu numai. Indiferent dacă doriți să încercați o coafură curată, scurtă, lungă, ondulată, blondă, updo, top, coafură dreaptă sau de nuntă. Intotdeauna veti avea nevoie de o consultatie din partea unui specialist pentru diferite sfaturi sau tratamente dupa fiecare caz in parte. Ksister’s Beauty, are o echipa bine pregatita ce nu rateaza vreun eveniment sau seminar important de hairstyling. O echipa bine pregatita din punct de vedere profesional, ce au la baza ani de studii si seminarii in acest domeniu.

Servicii oferite

coafor cotroceni pentru o schimabare de look
servicii oferite animate girl hairstyle